10.000 TL APU sistem önerisi

Bütçe
10.000 TL

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
10.000 TL bütçeye APU sistem arıyoruz. Tüm önerilerinize açığım, hazır sistem olsa arkadaş için daha rahat olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartlı sistem alınabilir bu bütçede.

Arkadaşınızın APU sistem istemesindeki amaç nedir?

Arkadaşınızın APU sistem istemesindeki amaç nedir?

Bende şaşırdım bu fiyata ekran kartlı almak varken neden APU istedi acaba anlamış değilim. Acaba ileride sağlam bir ekran kartıyla yükseltme falan mı yapacak diye düşünüyorum.

10k ya nasıl bir sistem toplayabiliriz? Dediğim gibi ekran kartlı önerilerinize açığım ama lütfen eski kart önermeyin. Ayrıca 12ay taksit olursa 13-15k bütçesine de çıkabiliriz bi tık

10k ya nasıl bir sistem toplayabiliriz? Dediğim gibi ekran kartlı önerilerinize açığım ama lütfen eski kart önermeyin. Ayrıca 12ay taksit olursa 13-15k bütçesine de çıkabiliriz bi tık

Taksit var mı bilmem ama 10000₺'ye 6500XT'li sistemler mevcut. Fiyat biraz daha artarsa 1660S ekran kartlı sistemler bulunabilir.

Taksit var mı bilmem ama 10000₺'ye 6500XT'li sistemler mevcut. Fiyat biraz daha artarsa 1660S ekran kartlı sistemler bulunabilir.
Hocam valla yıl 2022 hiç gtx tarafına dönmek istemiyorum gelecekte daha iyi kartlar alabiliriz diye tahmin etmekteyim.

Site güvenilir midir? Keşke test videosu koysalarmış.

Site güvenilir midir? Keşke test videosu koysalarmış.

Güvenilir. Sistemin oyunlarda vereceği performans aşağı yukarı bu videodakiyle aynı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 6500XT'den daha iyidir 1660S. Yine de siz bilirsiniz.
İşte bu yüzden apu düşünüyorum. Şuanki bütçe sınırlı ama arkadaş ocak gibi daha yüksek seviye kartlar alsın diye. Arkadaşım Gta 5, valorant , forest tarzı oyunlar oynar benle apunun yeterli olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…