10.000 TL bisiklet önerisi

CanAndak00

Hectopat
Öncelikle iyi günler. Yaz için kendime bir bisiklet bakıyorum. Kron XC 300 ve rockrider ST120 modelleri şu zamana kadar hoşuma gitti. Bu bisikletlerden hangisi alınır veya bu bütçede daha iyi bisikletler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi günler. Yaz için kendime bir bisiklet bakıyorum. Kron XC 300 ve rockrider ST120 modelleri şu zamana kadar hoşuma gitti. Bu bisikletlerden hangisi alınır veya bu bütçede daha iyi bisikletler var mıdır?

XC 100 kullanıcısı olarak bir karşılaştırma yapamam ancak genel olarak Kron'un selesi dışında her şeyine güvenebilirsiniz. Dediğim gibi diğer modeli deneyimlemediğim için net bir cevap veremem.

https://www.hepsiburada.com/mosso-w...lime-siyah-p-HBCV000047ID24?magaza=Rossavienn Tavsiye ederim.

2018 model Kron XC 100 bisikletim vardı. Durduk yerde ayaklığı kırılmıştı. Fren kolları aşırı dandikti sanki kırılacak gibi bir his veriyordu. Frenler markasızdı tutuşu bayağı kötüydü. Genel olarak bayağı dandikti. Yeni modelinde toparlamışlar mıdır bilmem ama Kron kesinlikle tavsiye etmem. XC 100 anca başlangıç bisikleti olur.

Son düzenleme:
XC 100 kullanıcısı olarak bir karşılaştırma yapamam ancak genel olarak Kron'un selesi dışında her şeyine güvenebilirsiniz. Dediğim gibi diğer modeli deneyimlemediğim için net bir cevap veremem.
Hocam amortisör nasıl peki deneyimlediğiniz kadarıyla?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı bisiklet midir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…