BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Merhaba 10000 TL civarlarında 14000'e kadar çıkabilirim, bir bisiklet arıyorum. Umit gibi dandik olmamalı. Çift süspansiyon olmalı. Dağda taşta süreceğim ve jantı da büyük olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2024
Merhaba 10000 TL civarlarında 14000'e kadar çıkabilirim, bir bisiklet arıyorum. Umit gibi dandik olmamalı. Çift süspansiyon olmalı. Dağda taşta süreceğim ve jantı da büyük olmalı.
S said şanlı Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 333 13 Nisan 2024 #2 Bu fiyata çift süspansiyon kaliteli olmaz.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 said şanlı dedi: Bu fiyata çift süspansiyon kaliteli olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bende dandik bir umit var çift süspansiyon. Ben bunun parçalarını değiştirsen olur mu?
said şanlı dedi: Bu fiyata çift süspansiyon kaliteli olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bende dandik bir umit var çift süspansiyon. Ben bunun parçalarını değiştirsen olur mu?
S said şanlı Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 333 13 Nisan 2024 #4 BKDurak dedi: Teşekkürler. Bende dandik bir umit var çift süspansiyon. Ben bunun parçalarını değiştirsen olur mu? Genişletmek için tıkla... Kadro dandik olur yeni bisiklet al Carraro Force 970 al.
BKDurak dedi: Teşekkürler. Bende dandik bir umit var çift süspansiyon. Ben bunun parçalarını değiştirsen olur mu? Genişletmek için tıkla... Kadro dandik olur yeni bisiklet al Carraro Force 970 al.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #5 said şanlı dedi: Kadro dandik olur yeni bisiklet al Carraro Force 970 al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım sizce bu fiyat alabileceğim en iyisi bu mudur?
said şanlı dedi: Kadro dandik olur yeni bisiklet al Carraro Force 970 al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım sizce bu fiyat alabileceğim en iyisi bu mudur?
S said şanlı Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 333 13 Nisan 2024 #6 BKDurak dedi: Teşekkürler bakacağım sizce bu fiyat alabileceğim en iyisi bu mudur? Genişletmek için tıkla... Carraro'dan zarar gelmez.
BKDurak dedi: Teşekkürler bakacağım sizce bu fiyat alabileceğim en iyisi bu mudur? Genişletmek için tıkla... Carraro'dan zarar gelmez.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #7 said şanlı dedi: Carraro'dan zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. Bu iki modelin farkı nedir? Dosya Ekleri IMG_4643.png 192,9 KB · Görüntüleme: 28
said şanlı dedi: Carraro'dan zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. Bu iki modelin farkı nedir?