10.000 TL bütçe için monitör önerisi

Chosen One

Hectopat
Selamlar,
Bir monitör almayı düşünüyorum 10.000TL bütçem var. Günlük kullanım ve oyun için alacağım. 24 inç için 1080p, 27 inç için 1440p olması güzel olur.
Pivot özelliği ve yüksekliğinin ayarlanabilir olması benim için önemli. Genel olarak IPS panel önermişler. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Aşağıda verdiğim monitörlere baktım. Bu monitörler için yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

Selamlar,
Bir monitör almayı düşünüyorum 10.000TL bütçem var. Günlük kullanım ve oyun için alacağım. 24 inç için 1080p, 27 inç için 1440p olması güzel olur.
Pivot özelliği ve yüksekliğinin ayarlanabilir olması benim için önemli. Genel olarak IPS panel önermişler. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Aşağıda verdiğim monitörlere baktım. Bu monitörler için yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

R27qe kullanıyorum. Bir sorun varsa sorabilirsin. Ama şunu sormadan söyleyeyim, ekranın sağ tarafında 1 tane ölü piksel çıktı. Yerini bilmeme rağmen gözüme takılmadığı için değişimle uğraşmadım.

R27QE kullanıyorum. Bir sorun varsa sorabilirsin. Ama şunu sormadan söyleyeyim, ekranın sağ tarafında 1 tane ölü piksel çıktı. Yerini bilmeme rağmen gözüme takılmadığı için değişimle uğraşmadım.

Ölü piksel pek sorun değil çok rahatsız ederse değişim falan uğraşırım onlarla.
Merak ettiğim birkaç şey var.
Parlaklık yeterli mi, direkt güneş ışığına maruz kalmayacak bir odada kullanacağım ama yine de ortam aydınlık olacak.
Renk doğruluğu ve kalitesi tatmin edici mi?
Bir de sizi rahatsız eden başka bir şey var mı monitörde?
Şimdiden teşekkürler.

Ölü piksel pek sorun değil çok rahatsız ederse değişim falan uğraşırım onlarla.
Merak ettiğim birkaç şey var.
Parlaklık yeterli mi, direkt güneş ışığına maruz kalmayacak bir odada kullanacağım ama yine de ortam aydınlık olacak.
Renk doğruluğu ve kalitesi tatmin edici mi?
Bir de sizi rahatsız eden başka bir şey var mı monitörde?
Şimdiden teşekkürler.
Parlaklık benim için çok yerinde. Oyunlarda HDR açarak kullanıyorum zaten. Odamda balkon var ve hava sıcak olduğundan kapatmıyorum. Tüm gün aydınlık yani odam. Ancak ekran direkt olarak ışığa maruz kalmıyor. O yüzden sorun yaşamadım. Photoshop ve Premiere kullanıyorum. Renkler açısından bir sorun da yaşamadım. Başka bir cihazda bu nasıl bir renk oldu dediğimi hatırlamıyorum. Ayağı ve dengesi konusunda yorum yapamayacağım. Bunun sebebi ise monitörü North Bayou Nb H180 ile birlikte kullanıyor olmam.

R27qe kullanıyorum. Bir sorun varsa sorabilirsin. Ama şunu sormadan söyleyeyim, ekranın sağ tarafında 1 tane ölü piksel çıktı. Yerini bilmeme rağmen gözüme takılmadığı için değişimle uğraşmadım.
Denk geldiğim için izninizle bir soru soracağım. İmzanızda ekran kartınız 3060 olarak gördüm 2k monitör için yetersiz olmuyor mu 3060 ekran kartı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı