10.000 TL bütçe ile monitör dahil sistem önerisi

Bunları önerebilirim sana.

100-200 geçiyor.

Bu da eğer hazır almak isterseniz;

İlk attığım güzel fakat A320M anakarta sahip giriş seviyesi maalesef değiştirelemiyor. 2. olan ise kasa olarak Aerocool mesh kasayı seçip bir de B450M anakart seçerseniz alabilirsiniz.

Bütçeyi Max 1K TL aşabilirim şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Monitörü düşük bir şey veya TV alıp bu PC'yi alabilirsin diğer sistemlerden zevk alamazsın Corax Silver | AMD Ryzen 5 4500 | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Monitörü düşük bir şey veya TV alıp bu PC'yi alabilirsin diğer sistemlerden zevk alamazsın Corax Silver | AMD Ryzen 5 4500 | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Veya 2.el bir monitör al ama bak ölü pixel ve ışık sızdırması var mı 2.el PC alma sakın heleki faturasız falan.

Veya 2.el bir monitör al ama bak ölü pixel ve ışık sızdırması var mı 2.el PC alma sakın heleki fatur

100-200 geçiyor.

İlk attığım güzel fakat A320M anakarta sahip giriş seviyesi maalesef değiştirelemiyor. 2. olan ise kasa olarak Aerocool mesh kasayı seçip bir de B450M anakart seçerseniz alabilirsiniz.
Ben attığın ilk hazır sistemi alırsam 2. El olacak şekilde hangi ekran kartını almamı tavsiye edersin ?

100-200 geçiyor.

2. sistem için hangi ekran kartı iyi olur anakart dediğin gibi B450M yaptım fakat S2H versiyonu değil.

Ben attığın ilk hazır sistemi alırsam 2. El olacak şekilde hangi ekran kartını almamı tavsiye edersin ?

2. sistem için hangi ekran kartı iyi olur anakart dediğin gibi B450M yaptım fakat S2H versiyonu değil.
Bütçe olursa ise B550 öneririm olmazsa B450M-S2H almanızı öneririm. Ryzen 5600G için RTX 3060-3070'e kadar yolu var diyebilirim ekran kartı önerisi için ayrı bir konu açmanız daha sağlıklı olur.

Bunları önerebilirim sana.

GT 1030 ve 165 Hz monitör. Hmm. Arkadaşlar attığınız sistemlere o monitör fazla, şu an ileriye yönelik bir şey yapmanın bir mantığı yok. Sağlam bir bilgisayar, iadere edecek bir monitör yeterli. 2. planda monitör olması gerekirken, kasayı 2. plana atıyorsunuz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı