10.000 TL bütçe ile monitor tavsiyesi

Bütçe
10000

DarKKro123

Hectopat
Merhaba hocalarım. 10.000 TL bütçe ile yeni bir monitor bakıyorum işin içinden çıkamadım o yüzden bir de sizlere danışayım dedim. Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ya da film dizi izliyorum profesyonel olarak olmasa da rekabetçi oyunlar oynuyorum R6, CS2 gibi. Bu yüzden ilk önceliğim görüntü kalitesi güzel olsun en az 27 veya 32inç düşünüyorum ortalama 144Hz ve yukarı da olursa güzel olur benim için. Model haricin de şunlara bak, şu markada böyle sorunlar var, şunlara dikkat et gibi kullanıcı deneyimlerinizi de paylaşırsanız da çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba hocalarım. 10.000 TL bütçe ile yeni bir monitor bakıyorum işin içinden çıkamadım o yüzden bir de sizlere danışayım dedim. Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ya da film dizi izliyorum profesyonel olarak olmasa da rekabetçi oyunlar oynuyorum R6, CS2 gibi. Bu yüzden ilk önceliğim görüntü kalitesi güzel olsun en az 27 veya 32inç düşünüyorum ortalama 144Hz ve yukarı da olursa güzel olur benim için. Model haricin de şunlara bak, şu markada böyle sorunlar var, şunlara dikkat et gibi kullanıcı deneyimlerinizi de paylaşırsanız da çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

2K monitör öneririm CS ve R6 gibi oyunlarda çok bir sıkıntı çıkarmıyor muhtemelen kafa dağıtmak için oynuyorsunuz işinizi göreceğini düşünüyorum.

Rekabetçi oyunlarda bu bütçede 1080p 240 Hz bir monitör alman çok daha iyi olacaktır.

Rekabetçi oyunlarda bu bütçede 1080p 240 Hz bir monitör alman çok daha iyi olacaktır.

Adam Full rekabetçi oynamıyor hocam hikaye oyunları oynuyor genelde.

Adam Full rekabetçi oynamıyor hocam hikaye oyunları oynuyor genelde.

O zaman bunu alır ama sistemi nedir o da önemli.

Sistem olarak Asus TUF 1660Ti ekran kartım var ama yakın zaman da sistem yükseltmesi yapacağım. iki modeli de karşılaştırdım aralarında sanırım çok az farklılık var bu yüzden karar veremedim.
Asus parlaklık olarak bir tık düşük ama özellik olarak da daha iyi gibi geldi.

2K monitör öneririm CS ve R6 gibi oyunlarda çok bir sıkıntı çıkarmıyor muhtemelen kafa dağıtmak için oynuyorsunuz işinizi göreceğini düşünüyorum.

Sistem olarak ASUS TUF 1660 Ti ekran kartım var ama yakın zaman da sistem yükseltmesi yapacağım. İki modeli de karşılaştırdım aralarında sanırım çok az farklılık var bu yüzden karar veremedim.
ASUS parlaklık olarak bir tık düşük ama özellik olarak da daha iyi gibi geldi.

Hocam çok da ince detaylara tasarımcı falan değilseniz takılmayın çok fark hissedilmiyor 2 side birbirinden güzel incelemelere göre hareket etmenizi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı