10.000 TL bütçeli mühendis bilgisayarı

Bütçe
10000

C9H13NO3

Femtopat
Merhaba arkadaşlar,

İnşaat mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Bilgisayar donanımı konusunda pek bilgi sahibi değilim. Bu yüzden sizlerin önerileri benim için çok değerli olacak.

Belirtmek istediğim ilk konu bu bilgisayarı kesinlikle oyun için toplamayacağım. Belki de hiç oyun yüklemem. Belli tasarım ve analiz programları var. SAP2000, sta4Cad, revıt dynamo, primavera, Matlab...Bunlar için en önemli donanım parçaları nelerdir. Ekran kartı seviyesi nerelerde olmalıdır. Yeri gelmişken söyleyeyim ileriye dönük bir bilgisayar kurmak istiyorum ve takdir edersiniz ki anakart seçimi önemli hale geliyor. İşlemci olarak ufak bir araştırma sonucu Ryzen 7 3700X mantıklı bir seçim olacağı kararına vardım. Elbette Intel önerilerini de değerlendirebilirim. Lütfen beni aydınlatın. Şimdiden hepinize teşekkürlerimi iletiyorum. Sevgiler selamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı