Yazılım işleri ile uğraşıyorum bu yüzden 2 adet Curved monitör dahil olarak PC toplamak istiyorum.
Monitör konusunda şuna karar kıldım gibi: Samsung Lc24f396fhmxuf 23.5" 60 Hz 4ms (analog+hdmı) Freesync Full Hd Va Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Bir arkadaşımda aynı monitörden var memnun olduğunu söylediği için bunu seçtim. Ama bu fiyat aralığında önerisi olan olursa değiştirebilirim. Curved olmasını özellikle istiyorum.
Sisteme gelecek olursak,
Ryzen 5 3600 veya 3600X'den birisi olması gerektiğini düşünüyorum. Ekran kartı RX 5700 XT veya RTX2060 serilerinden birisi olabilir diye düşünüyorum.
Bugün yarın alacağım N11, Hepsiburada, Vatan hepsi olur fark etmez.
Vatan Bilgisayar'ın hazır topladığı OEM sistemleri piyasada toplamaya kalkınca daha yüksek fiyatlar çıkıyor. Onların içerisinden cazip bir kasa varsa tercih edebilirim.
Önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum 1-2 saat gün içinde kafa dağıtmak için sadece PUBG, LoL vs oynuyorum.
Buyrun link: Pc Toplama Sihirbazı
İşlemciyi Intel seçmemin sebebi işinizin yazılım olması. Monitöde içinde istediğiniz monitörden 2 adet koydum. PSU kasayla birlikte dir.
Buyrun link: Pc Toplama Sihirbazı
İşlemciyi Intel seçmemin sebebi işinizin yazılım olması. Monitöde içinde istediğiniz monitörden 2 adet koydum. PSU kasayla birlikte dir.