kerimtunçay
Hectopat
Arkadaş özel olarak OC yapacağından bahsetmemiş. O yüzden anakartı olabildiğince basit tutup diğer parçalara yüklenmek istedim.Bu derecedeki bir sitem için anakartınızı düşük tutmayın. Gigabyte X570 Aorus Elite çok güzel bir seçim olacaktır.
Hocam zaten PSU modeli Hydro, Hydro K değil. Satıcılıar Hyper K serisi ile karıştırıp yanlış yazmış.FSP güzel bir PSU üreticisi fakat Hyper K modeli, çok eski bir ünite. Korumaları da eksik . Böyle bir sistem öyle PSU'ya emanet edilmemeli. Sylveon arkadaşımızın önerdiği XPG Core Reactor 750W fiyatına göre mükkemmel bir kalite ve özelliklere sahip. Kesinlikle o tercih edilmeli veya FSP Hydro G 750W seçilebilir.
Autocad vb kullanılıyor diye R7 3700x önermenize gerek yok. O programları ben de kullanıyorum. Ryzen 5 3600x fazlasıyla iş görür.AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Gigabyte X570 UD AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte X570 UD AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2E3200C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2E3200C16 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus DUAL-RTX2070-O8G-EVO 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus DUAL-RTX2070-O8G-EVO 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Crucial 480 GB BX500 CT480BX500SSD1 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial 480 GB BX500 CT480BX500SSD1 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Be Quiet BL066 SILENT WINGS 3 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet BL066 SILENT WINGS 3 12 cm Kasa Fanı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Be Quiet BL066 SILENT WINGS 3 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com FSP Hydro K 700W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro K 700W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Üstteki her şeyin toplamı 11.975 TL yapıyor. Seçtiğim ek fanı ön tarafa monte ederek daha iyi bir hava akışı sağlayabilirsiniz. Windows keyleri konusunda uzman değilim, zamanında 5-6 TL'ye bulunuyordu fakat ben bulamadım. Bu konuyu gören birisi mutlaka önerecektir.
O.C yapılmayacaksa, bütçe de el vermiyorsa dediğiniz gibi X570 UD anakartı almak da mantıklı, olabilir.Arkadaş özel olarak OC yapacağından bahsetmemiş. O yüzden anakartı olabildiğince basit tutup diğer parçalara yüklenmek istedim.
Hydro K serisi olmadığı iyi olmuş fakat, Hydro serisi de pek başarılı değil. Hydro G serisi güzel onun da fiyatı çok fazla.Hocam zaten PSU modeli Hydro, Hydro K değil. Satıcılıar Hyper K serisi ile karıştırıp yanlış yazmış.
Haklısınız, bu videoyu izlemiştim, fakat Asus Prime X570-P modelini daha kötü hatırlamışım, yukarda düzelttim, dediğiniz gibi fiyat farkına gerek yok.@gurkan356 güzel parçalar seçilmiş ama bütçeyi aşar.
Prime X570-P modelinin VRM'leri Elite modeline göre daha iyi denebilir fiyat farkına gerek yok.
Bilgi için teşekkür ederim. O halde işlemci ve anakart düşürülüp diğer parçalar yükseltilebilir.Autocad vb kullanılıyor diye R7 3700x önermenize gerek yok. O programları ben de kullanıyorum. Ryzen 5 3600x fazlasıyla iş görür.
Aynen öyle fakat anakart olarak iyi bir B450 model almanızı tavsiye ederim.Bilgi için teşekkür ederim. O halde işlemci ve anakart düşürülüp diğer parçalar yükseltilebilir.