Herkese iyi günler. Yaklaşık 10.000 TL bütçem var. ( Bütçede ufak oynamalar olabilir) oyun amaçlı almayı düşünüyorum ve CoD mw, RDR2, Cyberpunk gibi oyunları oynatmasını istiyorum. Ayrıca beni 5-6 yıl idare etmesi lazım bu yüzden dayanıklı bir şey bakıyorum. Birkaç tane laptop beğendim sizce bunlardan hangisini almalıyım sizin de başka öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bir kere 8 gb ramli seçenekleri elemenizi öneririm hocam. 30xx serisi ekran kartlarıyla laptoplar gelecektir onları bekleyin bence listedeki oyunları oynamak istiyorsanız.
Bir kere 8 gb ramli seçenekleri elemenizi öneririm hocam. 30xx serisi ekran kartlarıyla laptoplar gelecektir onları bekleyin bence listedeki oyunları oynamak istiyorsanız.
Hocam casper için 16gm ramli versiyonunu da buldum. 30xx serisi için de bu laptopların ülkemize gelmesinin 1 yıl süreceğini söylüyorlar o kadar bekleyecek vaktim yok ve bütçemin de onlara yeteceğini sanmıyorum
HP Pavilion 15-DK0011NT Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam aslında seçenek çok ama laptopların çoğunda sadece ssd var. Oyun oynayacağım için yer lazım ve sonradan hdd veya ssd takmak istemedim çünkü bu işlerden pek anlamıyorum. Bu yüzden ssd+hdd olan modelleri tercih etmek istedim.
Şu fiyatlara bak, kafayı sıyırmamak elde değil bu ülkede. Elin Amerikalı'sı 2 hafta çalışsa alıyor, bizler de kredi vs uğraşalım, Allah belalarını versin.