batuhan5142
Hectopat
Hangi tür müzik çalmak istiyorsun kral. ona göre önereyim bi kaç tane daha
Genelde Nirvana, Metallica, System of a Down, AC/DC dinliyorum.Hangi tür müzik çalmak istiyorsun kral. ona göre önereyim bi kaç tane daha
Genelde Nirvana, Metallica, System of a down, AC/DC dinliyorum.
Shecter da iyi olur bu aradaGenelde Nirvana, Metallica, System of a Down, AC/DC dinliyorum.
Jackson JS11 düşünüyorum nasıldırAl benim gitarı geç hocam hepsini ağlatıyorum.
Shecter da iyi olur bu arada
Sabit köprü seviyorum ben 24 perde değil ayrıcaJackson JS11 düşünüyorum nasıldır
Ben ses kartı ile başlamanızı önermemiştim.@Single_factor @batuhan5142 Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Jackson JS11 ve M-Track Solo ses kartını aldım. Peki programları ne yapacağım ücretsiz kullanabileceğim programlar var mıdır?
@Single_factor @batuhan5142 önerileriniz için çok teşekkür ederim. Jackson JS11 ve m-track solo ses kartını aldım. Peki programları ne yapacağım ücretsiz kullanabileceğim programlar var mıdır?
KZ EDX Pro kulak içi kulaklık ile kullanmayı düşünüyorum. Ses kartında 3.5mm giriş var dönüştürücüye gerek yok sanırım.Var ayarlarız.
Gelince ekipmanlar yaz bu arada ses kartını kullanacağın hoparlör veya kulaklığın var mı ona dönüştürücü de alman lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.