10.000 TL fiyat performans sistem önerisi

Hazır sistemmiş toplamaymış değişir ama 2.el alırsam evlatlıktan reddedecekmiş gibi bakıo peder
Bütçe belli alınabilecekler belli, ya 20k ya çıkın rtx 4060 hazır sistem alın ya da ekran kartı 2.el olacak.

Hocam peki hazır sistem alsam nasıl olur?
Fiyatım net 15.000
Daha üstü imkansız.

17 bin TL'ye RX 7600'lü sistem vardı vatan da. 2bin TL daha çıkarsa çok iyi olur sizin için.

İkinci ele neden bu kadar karşısınız onu anlamadım.
İşlemci ve bellekleri ikinci el alabilirsiniz ve sorun yaşatmaz.
Görerek alabileceğiniz bir anakart bulursanız onu da alabilirsiniz. Eğer yoksa sıfır alın.
SSD'yi zaten önermem onu sıfır alın.
PSU'ya gelecek olursak bazen insanlar ekran kartına yetmeyeceğini düşündüğü için kasa içinden çıkan PSU'ları sıfır haliyle ikinci el olarak satıyor. FSP gibi bir marka bulabilirseniz o da ikinci el alınabilir.

Hocam hepinize çok teşekkür ederim babamı bütçeyi arttırıp 25k lık hazır sisteme ikna ettim hepinize çok teşekkür ederim görüşmek üzere

Hocam hepinize çok teşekkür ederim babamı bütçeyi arttırıp 25klık hazır sisteme ikna ettim hepinize çok teşekkür ederim görüşmek üzere

Babam alacaktı parçaları/ sistemi o da 2.el almam diyordu neyseki fiyatı arttırıp 25k yaptım hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…