ATRO Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 33 26 Haziran 2022 #11 maximilian borsodi dedi: Hocam YouTube kanallarını bekleyin, bu fiyatlara 2060 ve 3050 sistemler çıkıyor, gidip paranızı 1650 ve 6400 gibi kartlara yatırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkacağını bildiğiniz hazır sistem var mı veya hangi kanalları takip etmeliyim. Hazır ailemi ikna etmişken fazla beklemek istemiyorum.
maximilian borsodi dedi: Hocam YouTube kanallarını bekleyin, bu fiyatlara 2060 ve 3050 sistemler çıkıyor, gidip paranızı 1650 ve 6400 gibi kartlara yatırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkacağını bildiğiniz hazır sistem var mı veya hangi kanalları takip etmeliyim. Hazır ailemi ikna etmişken fazla beklemek istemiyorum.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 26 Haziran 2022 #12 ATRO dedi: Hocam çıkacağını bildiğiniz hazır sistem var mı veya hangi kanalları takip etmeliyim. Hazır ailemi ikna etmişken fazla beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi Modart PC PC hocası Frekans TV Bunları takip edebilirsin, hem YouTube hem de Instagram üzerinden.
ATRO dedi: Hocam çıkacağını bildiğiniz hazır sistem var mı veya hangi kanalları takip etmeliyim. Hazır ailemi ikna etmişken fazla beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi Modart PC PC hocası Frekans TV Bunları takip edebilirsin, hem YouTube hem de Instagram üzerinden.