10 bin TL limitimiz var. Kulaklık klavye fare monitör ve kasa dahil bir sistem toplamak istiyoruz. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan film izleyebileceğim masaüstü bir sistem istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Intel Core i5-10600K 4.1 GHz LGA1200 12 MB Cache 125 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Gamepower Magnus V2 Siyah Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamepower Magnus V2 Siyah Oyuncu Kulaklığı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
K12 Bileklikli Rgb Işıklı Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! K12 Bileklikli Rgb Işıklı Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.google.com
mause - Google Alışverişkasa konusunda pek bilgili değilim. Ve toplam: 6998 lira yani 7 bin diyelim biz ona ayrıca ekipmanlarda kötü olabilir
10 bin TL limitimiz var. Kulaklık klavye fare monitör ve kasa dahil bir sistem toplamak istiyoruz. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan film izleyebileceğim masaüstü bir sistem istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kanka işin çok acele değilse biraz daha beklemeni öneririm. Malum dolar yüksek stok yok. Bence yaza çok daha güzel bir sistem toplayabileceğine inanıyorum. Yine de nihayi karar senin.