Yine de kendin evde ekmek soğan yemediğin sürece pek kolay olacağını sanmıyorum. Geçen sene bile ayda 2000 lira zor yetiyordu. Bu sene iki ile çarpılmıştır.
Hani karşılamazdı? Aylık temel ihtiyaçları tek tek ekledim. 1670 TL üstüne 300 TL de aylık ekmek parası olsa 2000 TL ediyor. Üstüne hala 500 TL artıyor.
Ben zaten sosyal bir insan değilim oraya buraya gideceğimi sanmıyorum.
Hani karşılamazdı? Aylık temel ihtiyaçları tek tek ekledim. 1670 TL üstüne 300 TL de aylık ekmek parası olsa 2000 TL ediyor. Üstüne hala 500 TL artıyor.
Elektrik su internet bina aidatı kısmınıda hesaplamanız lazım. Ortaklaşa eve çıkmayı düşünebilirsiniz. 1-2 arkaşınız ile öyle olursa bütçe konusunda daha rahat olursunuz.
Elektrik su internet bina aidatı kısmınıda hesaplamanız lazım. Ortaklaşa eve çıkmayı düşünebilirsiniz. 1-2 arkaşınız ile öyle olursa bütçe konusunda daha rahat olursunuz.
Elektrik su doğalgaz kira bedelinin içinde zaten. İnternet 250 TL olsa 250 TL de aidat ucu ucuna yetiyor tam.
Arkadaş olsa çıkarım da yakın arkadaşım yok şu an 2 kişi olarak çıkabileceğim. Tanımadığım birisiyle de çıkmak istemiyorum yapanlar var ama bana uymaz pek.
Elektrik su doğal gaz kira bedelinin içinde zaten. İnternet 250 TL olsa 250 TL de aidat ucu ucuna yetiyor tam.
Arkadaş olsa çıkarım da yakın arkadaşım yok şu an 2 kişi olarak çıkabileceğim. Tanımadığım birisiyle de çıkmak istemiyorum yapanlar var ama bana uymaz pek.
Hocam yaşınızı bilmiyorum, o konulara çok girmeyeceğim ancak zamanında ben de çok kurdum, düşledim ve çabaladım. İnanın bana 2500 liraya yaşarsınız ama her ay telaş içinde olursunuz. Ay sonu gelecek mi, para yetecek mi vs. Sinir stres. Aileniz ile ciddi bir probleminiz yoksa ben önermem.
Elektrik su doğal gaz kira bedelinin içinde zaten. İnternet 250 TL olsa 250 TL de aidat ucu ucuna yetiyor tam.
Ben et (kg= ortlama 400), tavuk, sucuk (ortalama 300 gr 150 TL), tatlı (fiyatlarını söyleme gerek bile yok) vb pahalı gıdaları da baz alarak bir yorum yaptım elbette 2500 liraya karnınızı doyursunuz ama her besini de baz aldım anlayacağınız üzere. Size yeteceğini düşünüyor isen ne mutlu.