10.000 TL ile ekipman önerisi

Bütçe
10.000 TL

keremcan24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocam 10.000 TL gibi bir bütçem var fakat tabii ekipmanın fiyatına kalitesine göre bütçeyi az bir şey yükseltebilirim kablosuz bir kulaklık arıyorum.
Ayrı olarak standı ile birlikte bir mikrofon aynı şekilde kablosuz bir klavye ve kablosuz bir mouse arıyorum sizden ricam kaliteli fiyat performans ekipmanlar önermeniz şimdiden teşekkür ederim.

Palm tutuş.
Claw tutuş.

Palm tutuş.
Claw tutuş.

Hocam teşekkürler fakat mikrofonsuz bir kulaklık var mıdır önerebiliceğin.

Hocam, teşekkürler. Fakat mikrofonsuz bir kulaklık var mıdır önerebiliceğin.
Hocam, mikrofonsuz derken nasıl bir şey?
İçine sokulabiliyor mikrofunu.
1752661224877.png

Merhaba hocam 10.000 TL gibi bir bütçem var fakat tabii ekipmanın fiyatına kalitesine göre bütçeyi az bir şey yükseltebilirim kablosuz bir kulaklık arıyorum.
Ayrı olarak standı ile birlikte bir mikrofon aynı şekilde kablosuz bir klavye ve kablosuz bir mouse arıyorum sizden ricam kaliteli fiyat performans ekipmanlar önermeniz şimdiden teşekkür ederim.

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-phantom-rgb-kablosuz-gaming-klavye-rkm75-pt-ky-p-51892 bu şekilde tam 10.000 TL yapıyor sanırım
Kulaklığın mikrofonu içine gömülüyor sıkıntı olmaz yani.

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-phantom-rgb-kablosuz-gaming-klavye-rkm75-pt-ky-p-51892 bu şekilde tam 10.000 TL yapıyor sanırım.
Kulaklığın mikrofonu içine gömülüyor sıkıntı olmaz yani.

Hocam sana da çok teşekkür ederim. Küçük bir sorum olacak bu markaları ben daha önceden duymadım bildiğimiz markalardan mesela Razer Logitech SteelSeries gibi markalardan daha mı iyi markalar bunlar.

Sakın rezalet kulaklık.
yok hocam görüntü için attım buraya.

Hocam sana da çok teşekkür ederim. Küçük bir sorum olacak bu markaları ben daha önceden duymadım bildiğimiz markalardan mesela Razer Logitech SteelSeries gibi markalardan daha mı iyi markalar bunlar.

Yok hocam görüntü için attım buraya.

İyi olan ürünler var hocam ama asıl bu ürünler düşük fiyata aynı performansı vermesi harika oluyor bu ürünlerin performansını veya eş değer performansı veren ürünler bu ürünlerin 2-3 katı fiyatına satılıyor overpriced ürünler yani onlardan alınca markasına para vermiş oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı