keremcan24
Hectopat
Daha fazla
Palm tutuş.
Claw tutuş.Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti | ITOPYA
Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile A6T ITOPYA'dawww.itopya.com Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 Pro Tri-Mode siyah gaming kulaklık, 7.1 surround ses desteği ve RGB ışıklandırmasıyla oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri, çekilebilir mikrofonu ve ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanım sağlar. Machenike Türkiye distribütörü...gank.com.tr
Hocam, mikrofonsuz derken nasıl bir şey?Hocam, teşekkürler. Fakat mikrofonsuz bir kulaklık var mıdır önerebiliceğin.
Merhaba hocam 10.000 TL gibi bir bütçem var fakat tabii ekipmanın fiyatına kalitesine göre bütçeyi az bir şey yükseltebilirim kablosuz bir kulaklık arıyorum.
Ayrı olarak standı ile birlikte bir mikrofon aynı şekilde kablosuz bir klavye ve kablosuz bir mouse arıyorum sizden ricam kaliteli fiyat performans ekipmanlar önermeniz şimdiden teşekkür ederim.
LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Mesela bulduğum kulaklıklardan biri hocam.
Yok hocam. Attığınız da alınmaz.LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Mesela, bulduğum kulaklıklardan biri hocam.
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 Pro Tri-Mode siyah gaming kulaklık, 7.1 surround ses desteği ve RGB ışıklandırmasıyla oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri, çekilebilir mikrofonu ve ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanım sağlar. Machenike Türkiye distribütörü...gank.com.tr
Maono DGM20 Condenser USB Mikrofon
Mikrofon ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-phantom-rgb-kablosuz-gaming-klavye-rkm75-pt-ky-p-51892 bu şekilde tam 10.000 TL yapıyor sanırım.
Kulaklığın mikrofonu içine gömülüyor sıkıntı olmaz yani.
yok hocam görüntü için attım buraya.Sakın rezalet kulaklık.
Hocam sana da çok teşekkür ederim. Küçük bir sorum olacak bu markaları ben daha önceden duymadım bildiğimiz markalardan mesela Razer Logitech SteelSeries gibi markalardan daha mı iyi markalar bunlar.
Yok hocam görüntü için attım buraya.