10.000 TL ile Gaming Bilgisayar Toplama

fatihwolfie

Hectopat
Yaklaşık 10bin TL bütçem var ve bunun içine monitör de dahil olmak üzere bir bilgisayar kasası toplayacağım yardımınıza ihtiyacım var. İntel takıntım olduğu için sizden ricam işlemciyi Intel seçersek güzel olur. Yardımlarınıza açığım arkadaşlar, iyi günler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Size tavsiyem Ryzen bir sistem olacaktır. Yayın yapmayacaksanız Intel toplayabilirsiniz. Yayın işi çoklu işlemlere girdiği için, Ryzen burada bir adım önde. Veya birkaç adım.
PC yi ne amaçla kullanacaksınız. Sadece oyun mu yokda yayın da yapıcakmısın yoksa video mu hazırlayacaksın tam amacını belirtirsen daha iyi yardımcı olur ve bu linkten güncelsistemlere de bakabilirsin.
Sistem Tavsiyeleri – Temmuz 2018

PC yi oyun ve yayın olarak kullanmayı düşünüyorum hocam kusura bakmayın başta belirtmeyi unutmuşum. Oyun oynarken yayın yapmak gibi bir düşüncem var. maksimum 11bin Tl'ye çıkabilirim ki oda çok zorlar beni o yüzden 10bin tl olursa harika olur

Size tavsiyem Ryzen bir sistem olacaktır. Yayın yapmayacaksanız Intel toplayabilirsiniz. Yayın işi çoklu işlemlere girdiği için, Ryzen burada bir adım önde. Veya birkaç adım.

Çözüm
@Pantheon Hocam konu dışı fakat Bursa-İnegölde yaşıyorum bende . İşlemcimin İntel olmasını özellikle istiyorum. Yayın içinse güçlü bir işlemci alacağım işlemci için 2.000 lirayı gözden çıkardım zaten şu dolar kurunda. i7 7700k düşünüyorum veyahut 8700k ikisi arasında çok ikileme giriyorum.

Çoklu işlemler için ne kadar Intel sevsem de Ryzen'in hakkı yenemez. 7700k sakın almayın. Gerekirse bütçeyi sonuna kadar zorlayıp 8700k alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…