İyi günler. 8000 TL ile RTX 2070'li geleceğe dönük bir sistem toplamak istiyorum. İçine monitör de dahil olabilir. 2K monitör de düşünmüyorum değil. Bütçem en fazla 9000 TL olabilir. İtopya'dan toplamayı düşünüyorum. En iyi oyun performansı için önerilerinizi bekliyorum.
Ultra ayarlarda uzun ömürlü bir bilgisayar toplama istiyorum. Düşündüğüm kart RTX 2070. 2K monitörün daha uygun olduğu söylense de ileriki yıllarda FPS değerlerinin 2K için yeterli olmayacağını düşündüğümden 1080P seçeneğini de düşününyorum. Bütçem 10 bin TL. Amacım oyun oynamak ve görsel kaliteyi uzun süre üst düzey tutarken kasma sorunu yaşmamak. Şimdiden teşekkürler.
Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası
www.teknobiyotik.com
Sistem 8 gb rame sahip. Ramlerin ucuzlayacağı hakkında bir dedikodu var. Sistemi alt kısımdaki işlemci yükselt ile Ryzen 2700X yaparsanız 9138 tl olur. 900 civarınada monitör alırsanız canavar olur. Freesync almanız daha iyi olur. Nvidia freesync destekliyor. RTX 2070 almanızı önermem. RTX 2080 alabiliyorsunuz bu paraya. Tabi rami sonradan 8GB yükseltmeniz lazım.
Böyle bir sistem topladım İtopya üzerinden. 10 bin TL'ye monitörle birlikte tamamlamak istiyorum. 10 bin TL'yi geçemem. Amacım oyunlarda ileriye dönük uzun yıllar kasma yaşamadan performans alabilmek. Monitöre param fazla kalmadı o yüzden daha fiyat performanslı ya da uyumlu parçalarla değiştirmem gereken bir bileşen varsa önerilerinizi bekliyorum.
Uzun yıllar ultra ayarlarda akıcı şekilde oyun oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Yanına da 1080p 144Hz bir monitör almayı düşünüyorum. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Böyle bir sistem topladım ama bütçemi aştım Monitörle birlikte 10 bin TL'ye işi bitirmek istiyorum. Değiştirmem gereken parçalarla ilgili önerilerinizi bekliyorum.
Koyduğunuz işlemciyi anakartınız desteklemiyor. Z370 bir anakart koyup bios güncellemesi ile devam edebilir yada benim tavsiyem uygun bir Z390 9.nesil anakart kullanabilirsiniz
Sistem guzel arkadaslarin dedigi gibi 1 adet sogutucu birde K serisi islemciye uygun anakart almaniz 800 lira o anakarta degilde 900 lira civarinda asus prime z390 cipsetli anakart alabilirsiniz.
Cevaplarınız için teşekkürler işlemci kutusundan soğutucu çıkmadığını bilmiyordum. Anakartın da sadece soket tipine bakmışım. Ve ayrıca şunu sormak isterim monitörü 2k düşünsem 9600k yerine ryzen 2600x i mi düşünmem gerekecek? Ryzen 2K da daha iyi olması gerekirken i5 testlerde daha iyi şaşırttı beni.
Cevaplarınız için teşekkürler işlemci kutusundan soğutucu çıkmadığını bilmiyordum. Anakartın da sadece soket tipine bakmışım. Ve ayrıca şunu sormak isterim monitörü 2k düşünsem 9600k yerine ryzen 2600x i mi düşünmem gerekecek? Ryzen 2K da daha iyi olması gerekirken i5 testlerde daha iyi şaşırttı beni.