Hocam Redmi modellerinden hangisini önerirsiniz?![]()
Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 10.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendim S9 Plus kullanıyorum. Arayüz ve S-Pen'den çok memnunum.
Xiaomi önermiyorum şahsen. OneUI varken uğraşılmaz.Hocam Redmi modellerinden hangisini önerirsiniz?
Kendim OneUI Kullanıcısıyım ve hiç sevmiyorum.Xiaomi önermiyorum şahsen. OneUI varken uğraşılmaz.
Benim bilgim kullandığımdan dolayı Samsung'la sadece.Kendim OneUI Kullanıcısıyım ve hiç sevmiyorum.
Benim bilgim kullandığımdan dolayı Samsung'la sadece.
4 kişiye Tab S9 FE, 2 kişiye S9 FE Plus aldırdım. Hepsi memnun kaldı.
Yeni çıktı diye biliyorum. Muhtemelen ön siparişte.Hocam POCO pad nasıl? Hz'i yüksek bir cihaz ama halihazırda satılıyor mu* yoksa sadece ön siparişemi çıktı.
Cihazınızın OneUI sürümü eski olabilir mi? Telefonum da tabletim de OneUI 6.1 ile çalışıyor ve fazlasıyla memnunum şahsen. hatta HyperOS'a güvenemediğim için S9FE almıştım iyi ki öyle yapmışım diyorum.Kendim OneUI Kullanıcısıyım ve hiç sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.