S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 889 Makaleler 1 14 Mayıs 2025 #1 LS2 yarım kask aşırı rüzgar sesi alıyor. Yalıtımı güzel tam kask öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 14 Mayıs 2025 #2 Yalıtımı yok diye yeni kaska gerek yok. Alpine Motosafe Pro Kulak Tıkacı Fiyatı ve Özellikleri alın motosikleti sürerken kullanın. Şehir içnde siyahı, uzun yolda kırmızıyı kullanın.
Yalıtımı yok diye yeni kaska gerek yok. Alpine Motosafe Pro Kulak Tıkacı Fiyatı ve Özellikleri alın motosikleti sürerken kullanın. Şehir içnde siyahı, uzun yolda kırmızıyı kullanın.
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 889 Makaleler 1 14 Mayıs 2025 #3 Görkem Umut dedi: Yalıtımı yok diye yeni kaska gerek yok. Alpine Motosafe Pro Kulak Tıkacı Fiyatı ve Özellikleri alın motosikleti sürerken kullanın. Şehir içnde siyahı, uzun yolda kırmızıyı kullanın. Genişletmek için tıkla... İnterkom'dan gelen sesi duyabilir miyim?
Görkem Umut dedi: Yalıtımı yok diye yeni kaska gerek yok. Alpine Motosafe Pro Kulak Tıkacı Fiyatı ve Özellikleri alın motosikleti sürerken kullanın. Şehir içnde siyahı, uzun yolda kırmızıyı kullanın. Genişletmek için tıkla... İnterkom'dan gelen sesi duyabilir miyim?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 14 Mayıs 2025 #4 Duyabilirsiniz tabii.
R reis95 Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #5 Yalıtım da önemli hocam rüzgar sesinden başımın ağrıdığı zamanlar olmuştu. Ama burada en önemlisi yarım kaskmış. Her zaman en güvenlisi tam kasktır.
Yalıtım da önemli hocam rüzgar sesinden başımın ağrıdığı zamanlar olmuştu. Ama burada en önemlisi yarım kaskmış. Her zaman en güvenlisi tam kasktır.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 14 Mayıs 2025 #6 Agv K1 S Mono Black Kapalı Kask Agv K1 S Mono Black Kapalı Kask ve yüzlerce model, uygun fiyat avantajı ve 9 aya varan taksit fırsatı ile Mototas.com.tr'de | Ücretsiz & Hızlı Kargo. %100 Müşteri Memnuniyeti. Orijinal Ürün www.mototas.com.tr
Agv K1 S Mono Black Kapalı Kask Agv K1 S Mono Black Kapalı Kask ve yüzlerce model, uygun fiyat avantajı ve 9 aya varan taksit fırsatı ile Mototas.com.tr'de | Ücretsiz & Hızlı Kargo. %100 Müşteri Memnuniyeti. Orijinal Ürün www.mototas.com.tr
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 889 Makaleler 1 25 Mayıs 2025 #7 reis95 dedi: Yalıtım da önemli hocam rüzgar sesinden başımın ağrıdığı zamanlar olmuştu. Ama burada en önemlisi yarım kaskmış. Her zaman en güvenlisi tam kasktır. Genişletmek için tıkla... Hocam scorpion exo 391 düşünüyorum sizce nasıl olur
reis95 dedi: Yalıtım da önemli hocam rüzgar sesinden başımın ağrıdığı zamanlar olmuştu. Ama burada en önemlisi yarım kaskmış. Her zaman en güvenlisi tam kasktır. Genişletmek için tıkla... Hocam scorpion exo 391 düşünüyorum sizce nasıl olur