10.000 TL koltuk önerisi

Herkese iyi sosyaller.

Boyum 1.76 kilom ise 85, bunun için koltuk önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
hawk markasını alırsan belin sakat olabilir. ben yorumlarda kötü yorumları ciddiye almadım fakat bana göre çok sert ve rahatsız. songmisc tavsiye ederim.

Hawk markasını alırsan belin sakat olabilir. Ben yorumlarda kötü yorumları ciddiye almadım fakat bana göre çok sert ve rahatsız. Songmisc tavsiye ederim.

Deri mi aldınız?

Hocam araştırmalarıma göre 4 tane marka var zaten oyuncu koltuğu piyasasında.
Exvega Andromeda vardı ama satış sonrası hizmet konusunda kötü olduğunu duydum.
Zio Fabric vardı koltukları gerçekten kaliteli ancak mekanizma konusunda çok kötüler kırıldığı zaman sıkıntı yaratıyorlar ve yedek parça desteği var ancak kurulumda hiç yardım etmiyorlarmış.
xDrive markası var ama ürettiği koltuklar eski kalitede değil eskiden daha kaliteli ürünleri vardı şimdi sadece isimleri var.
Hawk markasında da fab ve fame serilerindeki oturak ince ama future serisinde kalın kullanılmış şu an hiç emin değilim en çok kafamda olan ise Zio Fabric ve Hawk Future.

Herkesin deneyimi farklı olabilmekle birlikte, Andromeda satın aldığımda kurulumunda Whatsapp üzerinden görüntülü arayıp yardımcı olmuşlardı. Ayrıca kırık çıkan bir parçanın da gönderimini sağlamışlardı.

Hocam Exvega biraz göreceli bir konu ya çok rahat ediyorlar ya da hiç beğenmiyorlar denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…