Q qwess Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #11 ahmetKs dedi: CS de kullandığım 2.nesil i5 işlemcili laptop 45 FPS Ti o kadar da şey değildir bence. Genişletmek için tıkla... 45 fps verir sağa sola bakarken ama adamı gördün ve ateş edeceksin droptan kurşunları bile görebilirsin havada
ahmetKs dedi: CS de kullandığım 2.nesil i5 işlemcili laptop 45 FPS Ti o kadar da şey değildir bence. Genişletmek için tıkla... 45 fps verir sağa sola bakarken ama adamı gördün ve ateş edeceksin droptan kurşunları bile görebilirsin havada
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 13 Haziran 2023 #12 qwess dedi: 45 FPS verir sağa sola bakarken ama adamı gördün ve ateş edeceksin droptan kurşunları bile görebilirsin havada Genişletmek için tıkla... Yok vazgeçtim bu iki modelden, Acer A7 A715-42G almayı düşünüyorum RTX model.
qwess dedi: 45 FPS verir sağa sola bakarken ama adamı gördün ve ateş edeceksin droptan kurşunları bile görebilirsin havada Genişletmek için tıkla... Yok vazgeçtim bu iki modelden, Acer A7 A715-42G almayı düşünüyorum RTX model.