Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 19 Ekim 2022 #1 Arkadaşım 10 k bürcə ilə monitör dahil bir hazır sistem arıyor APU falan fark etmez güncel oyunları oynayacak RDR 2 tarzında oyunlar oynamaz.
Arkadaşım 10 k bürcə ilə monitör dahil bir hazır sistem arıyor APU falan fark etmez güncel oyunları oynayacak RDR 2 tarzında oyunlar oynamaz.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Ekim 2022 #2 Klranet dedi: Arkadaşım 10 k bürcə ilə monitör dahil bir hazır sistem arıyor APU falan fark etmez güncel oyunları oynayacak RDR 2 tarzında oyunlar oynamaz. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla azerbaycanda yaşıyorsunuz azerbaycanda bi bilgisayar toplamamı ister misiniz?
Klranet dedi: Arkadaşım 10 k bürcə ilə monitör dahil bir hazır sistem arıyor APU falan fark etmez güncel oyunları oynayacak RDR 2 tarzında oyunlar oynamaz. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla azerbaycanda yaşıyorsunuz azerbaycanda bi bilgisayar toplamamı ister misiniz?
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 19 Ekim 2022 #3 RufatM dedi: Anladığım kadarıyla Azerbaycan'da yaşıyorsunuz Azerbaycan'da bir bilgisayar toplamamı ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır klavyem değişiyor bazen kendiliğinden
RufatM dedi: Anladığım kadarıyla Azerbaycan'da yaşıyorsunuz Azerbaycan'da bir bilgisayar toplamamı ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır klavyem değişiyor bazen kendiliğinden
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Ekim 2022 #4 Klranet dedi: Hayır klavyem değişiyor bazen kendiliğinden Genişletmek için tıkla... Hocam eğer azerbaycanda yaşıyorsanız söyleye bilirsiniz kurduğunuz cümleden anlayabiliyorum, Bende azerbaycanda yaşıyorum burda birşey yok ki.
Klranet dedi: Hayır klavyem değişiyor bazen kendiliğinden Genişletmek için tıkla... Hocam eğer azerbaycanda yaşıyorsanız söyleye bilirsiniz kurduğunuz cümleden anlayabiliyorum, Bende azerbaycanda yaşıyorum burda birşey yok ki.
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 19 Ekim 2022 #5 RufatM dedi: Hocam eğer azerbaycanda yaşıyorsanız söyleye bilirsiniz kurduğunuz cümleden anlayabiliyorum, Bende azerbaycanda yaşıyorum burda birşey yok ki. Genişletmek için tıkla... Yok valla yaşamıyorum klavyem değişiyor
RufatM dedi: Hocam eğer azerbaycanda yaşıyorsanız söyleye bilirsiniz kurduğunuz cümleden anlayabiliyorum, Bende azerbaycanda yaşıyorum burda birşey yok ki. Genişletmek için tıkla... Yok valla yaşamıyorum klavyem değişiyor
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Ekim 2022 #6 Klranet dedi: Yok valla yaşamıyorum klavyem değişiyor Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.