Ahmedcankale
Femtopat
Merhaba. İlk kez sistem topluyorum. Oyun için uzun süre idare edebileceğim bir sistem önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Hocam fiyatlar inanılmaz yükselişte ben de bir süredir bakmıyordum durduğu yerde artıyor fiyatlar. Size diyeceğim, 2. el ile ilgilenirseniz elimdeki sistemi satıyorum. @Batu Z hocam işlemci ve anakart olarak intel tarafının F/P ürünlerini seçmiş. Bende R5 3600 işlemci ve ileriye dönük B550-Plus serisi anakart bulunuyor. Ekran kartı olarak elimdeki kart ısınma sorunu olmayan bir model ve şu anda sıfırı en uygun 4750 lira. Monitör desen epey üst düzey. Toplam en uyguna 13 bin liraya mal edebilirsin elimdeki sistemi. Eğer istersen 12 bin üzerinden pazarlığa başlayabiliriz. Sistemi de şuraya bırakıyorum eğer ilgilenirsen: RTX2060 Super Sistem - Technopat SosyalMerhaba. İlk kez sistem topluyorum. Oyun için uzun süre idare edebileceğim bir sistem önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.