Teknobiyotik'te yer alan MK3 sistemi şu şekilde özelleştirip almayı düşünüyorum. Sadece Fortnite oynuyorum ve yükseltme işleminde bu yüzden sadece işlemciyi yükselttim. Monitör ve PSU tercihleri doğru olmuş mudur? Bunun dışında varsa tavsiyeleriniz, bekliyorum.
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asrock B450 PRO4 AMD AM4 DDR4 AM4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Genel Markalar G.skill Ripjawsv 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 F4-3200c16d-16gvkb Siyah Pc Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asrock B450 PRO4 AMD AM4 DDR4 AM4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Genel Markalar G.skill Ripjawsv 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 F4-3200c16d-16gvkb Siyah Pc Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bütçeyi daha fazla aşamıyorum maalesef. Oynadığım oyun işlemci ağırlıklı çalışıyor. Ekran kartını yükseltmekten ziyade işlemciye yönelmek istiyorum. Mesela arkadaşım 9900k ve 1660 ti ikilisi ile çok güzel performans alıyor. İşlemcinin etkisi o kadar fazla yani.
PSU ve monitör konusunda sistem özelleştirmesinde başka tavsiyeniz olur mu?
Ssd ve hdd konularında ise şimdilik idare edebileceğimi düşünüyorum. Bir problem yalarsam halihazırda kullandığım bilgisardan buna takabilirim elimdekileri veya 2-3 ay sonra bunların tekrar güncellemesini yapabilirim.