B Bilal5 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #11 Dexter_ Morgan dedi: Hangi özelliklerde monitör istiyorsun onu belirtseydin keşke Genişletmek için tıkla... Hocam 2K IPS ekran istiyorum Hz fark etmez. Bütcemde 10 bin civarı.
Dexter_ Morgan dedi: Hangi özelliklerde monitör istiyorsun onu belirtseydin keşke Genişletmek için tıkla... Hocam 2K IPS ekran istiyorum Hz fark etmez. Bütcemde 10 bin civarı.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Ağustos 2023 #12 Bilal5 dedi: Hocam 2K IPS ekran istiyorum Hz fark etmez. Bütcemde 10 bin civarı. Genişletmek için tıkla... msi alın bence
Bilal5 dedi: Hocam 2K IPS ekran istiyorum Hz fark etmez. Bütcemde 10 bin civarı. Genişletmek için tıkla... msi alın bence
B Bilal5 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 Berkay Kiraz dedi: Sistemin yeterliyse 2K MSI iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sistemim i5 13600KF, ASUS ROG STRIX 4070 Ti. Dexter_ Morgan dedi: MSI alın bence. Genişletmek için tıkla... Renk doygunluğu vs. nasıl kullandıysanız biraz anlatır mısınız? İnternette pek Türkçe kaynak bulamadımda.
Berkay Kiraz dedi: Sistemin yeterliyse 2K MSI iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sistemim i5 13600KF, ASUS ROG STRIX 4070 Ti. Dexter_ Morgan dedi: MSI alın bence. Genişletmek için tıkla... Renk doygunluğu vs. nasıl kullandıysanız biraz anlatır mısınız? İnternette pek Türkçe kaynak bulamadımda.