10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10000

RayLes

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 G614JI-N3187
13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 140W
16 GB DDR5 RAM
Kullandığım laptop üste belirttiğim laptop yazılım ve oyun için kullanıyorum genellikle bütçeyi 10000 belirtsemde üstünede çıkabilirim monitor almayı düşünüyorum kararsızım aralarındaki farkları çok bilmiyorum.

Başka bir forumda 6000 bütçeli birinde bu ikisini önerildiğini gördüm beğendim bu 2'sinden hangisini seçmeliyim ya da öneriniz varsa sizde ekliyebilirsiniz.
Bunu yazarken bir Ark'ta bunu atmış mesela https://www.akakce.com/monitor/en-u...-1ms-wqhd-ips-oyuncu-u-fiyati,1766213769.html
Bütçeyi sınırına kadar da kullanabilirsiniz böyle altında da olabilir fiyat performans öneriniz varsa çok sevinirim.

Bu bütçede 2K monitör almak daha iyi olur. 27 inç monitörde 1080p görüntü kalitesi kötü olacaktır.

İfadeler: kxy
Kavisli olmasını sorun etmezsen Samsung Shop üzerinden öğrenci indirimi ile Samsung Odyssey G6 G65B 9.779 TL'ye geliyor. VA panel ama diğer VAlara benzemez. Ghosting yok denecek kadar az. Renk gamutu IPSlere çok yakın

Kavisli olmasını sorun etmezsen Samsung Shop üzerinden öğrenci indirimi ile Samsung Odyssey G6 G65B 9.779 TL'ye geliyor. VA panel ama diğer VAlara benzemez. Ghosting yok denecek kadar az. Renk gamutu IPSlere çok yakın
öğrenci indirimini nasıl yapıyoruz baktimda 11.5 görünüyodu

Hocam baktığınız modelin pivot olanı var VG27AQL3a renkleri daha iyi.

Hocam baktığınız modelin pivot olanı var VG27AQL3a renkleri daha iyi.
şu asus rog u şuanlık düşünüyorum hem asusdan genel memnum diye ama arkadaşın attığı samsunga bakıyım eğer öğrenci indirimiyle öyle düşüyorsa alınması daha mantıklı gibi

şu asus rog u şuanlık düşünüyorum hem asusdan genel memnum diye ama arkadaşın attığı samsunga bakıyım eğer öğrenci indirimiyle öyle düşüyorsa alınması daha mantıklı gibi
Curved severim, evimde curved kullanıyorum, tavsiye ederim. Ancak rekabetçi ve FPS oyunlar işin içine giriyorsa VA panel ve curved iş görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…