10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10.000 TL

bigcherry

Picopat
10.000 TL monitör arıyorum, genelde Valorant, Minecraft, ETS 2, GTA V gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunlarında bayağı fark yarattığından almak istiyorum. Ekran kartım RX 7700 XT, işlemcim 5 7500F.

En az 180 Hz olsa iyi olur, 23 inç olabilir çözünürlüğü de 2K olarak düşünüyorum. Ek olarak monitör tutacağı da önerir misiniz?

10.000 TL monitör arıyorum, genelde Valorant, Minecraft, ETS 2, GTA V gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunlarında bayağı fark yarattığından almak istiyorum. Ekran kartım RX 7700 XT, işlemcim 5 7500F.

En az 180 Hz olsa iyi olur, 23 inç olabilir çözünürlüğü de 2K olarak düşünüyorum. Ek olarak monitör tutacağı da önerir misiniz?

Bu bütçede G65B al geç derim. Öğrenci indirimindende yararlanabilirsin.

Size uyar mı hocam? ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu bütçede G65B al geç derim. Öğrenci indirimindende yararlanabilirsin.

23 inç istiyorum aslında FPS oyunları için fakat çok küçük duruyor mu? Şu an 27 inç kullanıyorum aradaki farkı nasıl anlarım?

23 inç istiyorum aslında FPS oyunları için fakat çok küçük duruyor mu? Şu an 27 inç kullanıyorum aradaki farkı nasıl anlarım?

23 inç de 2K bulamazsın.

ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt mükemmel fiyat böyle üst segment bir monitör için kesinlikle bakmanızı öneririm.

Sistemim 2K destekler mi ve tüm oyunlarda 240 FPS verir mi sizce?

240 vereceğini sanmıyorum ama çoğu oyunu en az 100FPS çalıştırır muhtemelen. Tabii ki bu şimdilik. Oyundan oyunada değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı