10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10.000 TL

Yenice konu açmıştım G65B önerdiler bana da öğrenci indirimi ile 12K'den 10k ya kadar düşüyor ve indirim lise düzeyinde de geçerli monitör ise mükemmel parasını son kuruşuna kadar hak ediyor rahatlıkla alabilirsin hocam.

Son olarak kavisli olduğu yazıyor fazla kavisli mi? Yani FPS oyunlarında sorun yaratır mı yoksa az bir kavis mi var? Ayrıca öğrenci indirimi için nereden alabilirim? Samsung'un kendi mağazası olur mu?
Öğrenci kampanyası için buna bakabilirsin:

Fazla kavisli olacağını sanmıyorum.

Son olarak kavisli olduğu yazıyor fazla kavisli mi? Yani FPS oyunlarında sorun yaratır mı yoksa az bir kavis mi var? Ayrıca öğrenci indirimi için nereden alabilirim? Samsung'un kendi mağazası olur mu?

İnternet mağazasından alın hocam öğrenci indirimi ile sorun yaşarsanız yardımcı olayım.

@aimhack kavisi nasıl peki fazla mı? FPS oyunu oynuyorsanız sorun oluyor mu?

Hayır bence sırıtmıyor sorun çıkarmaz, hatta kavisli olması daha işinize olur çünkü monitörün öne doğru daralması daha oyunun içinde hissetmeme sebep oluyor ve daha dikkatli oluyorum açıkçası. O yüzden alınır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…