10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10.000 TL
Hocam, önerdiğiniz monitör nasıl? Ben de monitör bakıyorum. Oyun öncelikli günlük kullanım.

Öncelikle 2K monitör hikaye tabanlı oyunlar için daha tatlı olur. Ama Fast IPS özelliği var yani FPS oyunlarındada üzmez. Bence ASUS monitör işinde başarılı ve elden alma şansında var. MediaMarkt ne de olsa bence çok iyi bir seçenek.

Oynayacağım oyunlar: Valorant, Roblox, Minecraft, EA FC 25, Construction Simulator. Ben Valorant'tan çekiniyorım hocam. Valorant üzmez değil mi hocam?

1000r kavisli, kavisi bayağı fazla yani. Eğer kavisten çekiniyorsanız mağazada 1000r kavisli monitör deneyin.
Kavis FPS ve diğer oyunlarda herhangi bir sorun yaratmıyorsa alabilirim. Kavissiz modelde önerir misiniz ikisinden birini alayım.

Kavis FPS ve diğer oyunlarda herhangi bir sorun yaratmıyorsa alabilirim. Kavissiz modelde önerir misiniz ikisinden birini alayım.

Kişiden kişiye değişir bu durum hocam. O yüzden ilk önce mağazada deneyimlemeniz daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…