İç Mimar Enes
Picopat
Daha fazla
Merhaba.
5070 ve 9950X ilk bir sistem kuruyorum. 2K 27 inç bir monitör almak istiyorum. Oncelikle sürekli oyun oynayan biri değilim onu söyleyeyim. Sisteme uygun güzel bir monitör almak istiyorum daha çok çizim yapacağım onun için alacağım bazen arada oyun oynarım şu an mediamarkta.
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO 27" IPS 1MS 185Hz Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO 27" IPS 1MS 185Hz Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Bu fiyatta ViewSonic markalı bir monitör var bu marka nasıldır fiyatına göre iyi midir? ASUS TUF Gaming de istiyordum ama fiyatı 12.000₺ olmuş vazgectim.
Hocam öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsanız Samsung'un G65B modeli 9K düşüyor direkt alın.
ViewSonic'lerde sürekli sorun çıkıyor diye duydum iyice bir araştırın isterseniz başka monitörlere yönelin derim.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Bundan mi bahsediyorsunuz? 14.700 yazıyor şu an satın al yapınca da indirimi göremedim.
Anladım hocam önce bir öğrenci arkadaş bulmam lazım ozamanBiraz aşağıya kaydırın bu kısma giriş yapın T.C. kimlik ve öğrenci kodunu girdikten sonra fiyatlar düşüyor.Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Eki Görüntüle 2530982
Hocam peki misal 10 yada 11e düştü diyelim Asus rogstrix ile aynı fiyata ozamanda gene Samsung mu alınmalı?Hocam öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsanız Samsung'un G65B modeli 9K düşüyor direkt alın.
ViewSonic'lerde sürekli sorun çıkıyor diye duydum iyice bir araştırın isterseniz başka monitörlere yönelin derim.
Anladım hocam önce bir öğrenci arkadaş bulmam lazım o zaman.
Hocam peki misal 10 ya da 11e düştü diyelim ASUS rogstrix ile aynı fiyata o zamanda gene Samsung mu alınmal.
Net 9.000₺ ise zaten kesin Samsung alırım ben deneyeyim en iyisi öğrenci indiriminiHocam arada 2K fiyat farkı var ek olarak Samsung 240Hz ben Samsung'u tercih ederdim lakin size çok detaylı bilgilere veremem maalesef teknik anlamda yani o kadar bilgili değilim.
Hocam arada 2K fiyat farkı var ek olarak Samsung 240Hz ben Samsung'u tercih ederdim lakin size çok detaylı bilgilere veremem maalesef teknik anlamda yani o kadar bilgili değilim.