10.000 TL monitör önerisi

Arkadaşınız şansızmış hocam Samsung'da kronik bir sorun yok dek gelmiş.

Hz önemli değil zaten benim için sorunsuz çalışsın o önemli 160hz olsada yeter benim için IPS olması gerek.Ve bu arada NVDİA G-Sync nedir bilmiyorum aydınlatırsanız beni sevinirim ilk defa masaüstü bilgisayar topluyorumda ben.Birde bu monitöru aldıktan sonra kablo vs almam lazimmi

Hocam sistemden aldığınız FPS değerini Hz değerine eşitleyerek yırtılmaları önleyen teknolojidir.

NVIDIA'da G-Sync
AMD'de FreeSync.

Olarak geçmektedir.

Senin için IPS olması gerekiyorsa ASUS ROG STRIX veya MSI'dan birini tercih edebilirsin. Önerim ikisini de bir mağaza da test edip hangisi gözüne güzel geliyorsa onu almandır.

Anladım teşekkür ederim birtakım testleride onlar kendileri yapıyor öyle değil mi? Ölü pikseli biliyorum ben sadece

Samsung G6 G65B de Gsync desteği var. 2. olarak bu monitör 180hz İPS'ten hızlı. Koyu renklerde önemsiz miktarda ghosting var fakat cidden önemsiz düzeyde. Tepe model VA monitörlerden birisi. Arkadaşınız G3 veya G5 va serisi bir monitör kullanmıştır.

Gamepower sonic T80 ve Rog xg27acs aynı paneli kullanıyor bu arada. Bu panelde Arka aydınlatma panele tümleşik, yani benzer sonuçları verecektir.

Rtings de G65B'nin 2 farklı sürümü de incelendi ve benzer performans göstermesinin yanı sıra Rog strix'ten daha iyi. G65B ile aynı segmentte değiller zaten, G65B daha üst seviye bir model.

Hocam bende bu ikisi yada Asus tuf gaming düşünüyorum ama fiyatları 12-13 bandında bütçe 10bin bunlar düşer mi? Tuf 1 hafta önce vatanda 8200₺ idi bugün gittim 12500 dediler aynı ürüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…