10.000 TL monitör önerisi

Hocam bende bu ikisi ya da ASUS TUF Gaming düşünüyorum ama fiyatları 12-13 bandında bütçe 10bin bunlar düşer mi? TUF 1 hafta önce vatan da 8200₺ idi bugün gittim 12500 dediler aynı ürüne.

Düşüyor çoğu zaman ROG STRIX'te 10.299'du aylarca şimdi artmış baktım.

Bekleyeceğim o zaman ROG STRIX 10 olsa direk alırım, bir de hocam Lenovo Legion R27QE nasıl?

Ben onu aldım Hepsiburada'dan kağıt üzerinde bayağı iyi özelliklere sahip, geldi bana ölü piksel çıktı ekranın tam ortasın da bir de içime sinmemişti ya kalite bakımından ASUS'un falan gerisindeydi diye iade edip almadım bir daha. Ben ASUS ROG STRIX'i de 2 aylık 2.elden aldım 7500'e falan.

Asus tuf gaming ile rog strix arasında çok fark varmı Hz önemli değil başka birşey varmi

ROG STRIX ASUS'un ön yüksek modeli TUF onun bir altı, senin dediğin monitör hangisi at bir bakalım.

Bu hocam

Birebir aynı ikisi de hoparlör var TUF olan da STRIX'te döndürme vs. de fark var ama malzeme kalitesi STRIX daha iyidir hangisi düşerse alırsın hocam.

Birebir aynı ikisi de hoparlör var TUF olan da STRIX'te döndürme vs. de fark var ama malzeme kalitesi STRIX daha iyidir hangisi düşerse alırsın hocam.

Hocam bu ürünün diğer size attığım tuf ile farkı nedir bu sabah 10.700₺ idi şimdi 8.800₺

Hocam vg27acs gaming.gen de 10.700₺ sizin dediğiniz model mi bakabilir misiniz fiyat iyiyse alınabilir mi?

Son düzenleme:

Fiyatı normal hocam zaten aylardır o fiyatlardaydı alınır her türlü.

Fiyatı normal hocam zaten aylardır o fiyatlardaydı alınır her türlü.
Hocam o 8.800 olan modelin nits değeri ekran parlaklık değeri düşük olduğuna dair birçok yazi okudum,fakat
27AQL3A bu konuda daha iyiymis rogstrix mi yoksa 27aql3a mi ikisi arasında kaldım rogstrixde haporlor yok o eksi benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…