Asus FX505DT-BQ030 AMD Ryzen 7 3750H 8GB 512GB SSD GTX1650 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Her markanın bir sorunu vardır, kusursuz olmasını bekleyemeyiz. Firmamızda çalışan tasarımcı mimar arkadaşın bilgisayarı Monster 2014'den beri sorunsuz kullanıyor. Bir kere sorun çıkardığını duymadım. Elektronik cihazların bizlere sorunsuz ulaşma ihtimali rekabet arttıkça azalmaya başladı.
Monster önceliğim çünkü daha önce kullandım ve gayet işimi gördü açıkcası. Şuanda da GTA V, PUBG gibi oyunlar oynamayacağım için işimi görecektir fakat. Eğer ki 10 bin TL'ye daha iyi bir laptop var derseniz link atın araştıralım bir bakalım.
Bu arada şimdiye kadar masaüstü daha iyi diyen gelmedi ne mutlu umarım bundan sonra da gelmez, teşekkürler.
Monster önceliğim çünkü daha önce kullandım ve gayet işimi gördü açıkcası. Şu anda da GTA V, PUBG gibi oyunlar oynamayacağım için işimi görecektir fakat. Eğer ki 10 bin TL'ye daha iyi bir laptop var derseniz link atın araştıralım bir bakalım.
Bu arada şimdiye kadar masaüstü daha iyi diyen gelmedi ne mutlu umarım bundan sonra da gelmez, teşekkürler.
Her markanın bir sorunu vardır, kusursuz olmasını bekleyemeyiz. Firmamızda çalışan tasarımcı mimar arkadaşın bilgisayarı Monster 2014'den beri sorunsuz kullanıyor. Bir kere sorun çıkardığını duymadım. Elektronik cihazların bizlere sorunsuz ulaşma ihtimali rekabet arttıkça azalmaya başladı.
Ben yaklaşık 2 aydır Tulpar t7 v20.2 modelini kullanıyorum şu anlık bir sıkıntım yok gayet memnunum şimdi fiyat zamlanmış gerçi ama istersen bakabilirsin.
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.