10.000 TL NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
10000 TL

WizarDd

Decapat
Daha fazla  
10bin TL'ye kadar NVIDIA öncelikli olmak üzere oyun oynamak için ekran kartı arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
Gözüme çarpan bazı ekran kartları.

Amazon vb tarzı bir yerden ürün almak istemiyorum vatan Hepsiburada gibi yerlerden önerebileceğin bir ekran kartı var mı 10bin TL bandında.

Amazon vb tarzı bir yerden ürün almak istemiyorum vatan Hepsiburada gibi yerlerden önerebileceğin bir ekran kartı var mı 10bin TL bandında.
İncehesap Gaming Gecesi'nden bu fiyatlara 3060 + anakart satılıyor.Alıp anakartı satarsınız.

Amazon TR, Hepsiburada, N11, Trendyol gibi sitelerde hemen her firmanın ürünü var. Aynı firmanın ürünü birinde daha uygun olabiliyor. Güvenlik açısından bir fark oluşturmaz. Yurtdışı ürünü almak istemiyorsan Amazon TR'de birçok yerli satıcı var.

Beklememek için en az %50 daha az performanslı ekran kartı almak pek mantıklı değil sanki. Bütçeyi çok zorlayamacaksa indirim dışında da 11 bin TL 3060 çift fanlı bazı modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…