10 000 TL NVIDIA sistem toplama

Fizz

Centipat
Merhabalar 10bin TL bütçem var ve bir PC toplamak istiyorum. Önerilerinizi AMD ekran kartı koymayarak ve İncehesap'tan yapmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 10.365 TL yapıyor. Bütçemi bu kadar aşamam derseniz ekran kartını aşağıdaki model ile değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederim bütçede sıkıntı yok 11'e kadar çıkabilirim Akakçe güvenli midir?
Ve de bütçemi biraz aşarsam Sinerji Radon Ryzen 5 3600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX2080 Super Uygunmudur sizce?
@Bora Dere PSU belki HP GD serisinden olabilir onun dışında güzel duruyor.
Bir de anakartın Wi-Fi versiyonu şart değil ise 1300'e ATX modelini alabilir.
Anakart Wifi Modeli benim işime yarıyacaktır Çünkü Usp adaptör almayı düşünüyordum kendisinden olması güzel olmuş anakartı beğendim.FSP de kaliteli yeterli çok hoşuma gitti.ancak Kasada RGB hoşuma gidiyor onda bir yükseltme yapabilirim.3600 serisi ısınıyormuş Stok soğutması kötü sanırım o yüzden 200 farklada 3600x alırsam daha iyi olucaktır.

Bütçenizi bu kadar aşabilirseniz ilk attığım sistemdeki PSU ve ekran kartını aşağıdakilerle değiştirebilirsiniz:
Akakçe güvenli midir?
Akakçe satıcı değil, satıcıların hepsini bir yerde gösteriyor. Alacağınız yerin güvenilir olması önemli.
Kasada RGB hoşuma gidiyor onda bir yükseltme yapabilirim.
Bu modeli önerebilirim.
3600 serisi ısınıyormuş Stok soğutması kötü sanırım o yüzden 200 farkla da 3600x alırsam daha iyi olacaktır.
Evet stok soğutucuyla CPB açıkken ısınabiliyor. Bu sorunu da aşağıdaki soğutmayı alarak çözebilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…