10.000 TL öğrenci için notebook önerisi

Bütçe
10000 2+-

Doktrin

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım notebook alacak. Sadece Excel, Word gibi programlar kullanacak. Öğrenci. Bütçe 10.000TL, 2+- olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Üstteki cihaz da iyi tabi ama bütçeyi aşıyor. Ben olsam bunu alır, üstüne de ram takviyesi yapardım. (Boş slot var mı bilmiyorum, araştırabilirsiniz)

Acer Aspire 5 A515-47-R739, AMD Ryzen 5-5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, 15.6 inç FHD Ekran, Eshell İşletim Sistemi Amazon.com.tr

RAM slotu var mı acaba bunda.

Bu fiyat çok makul geldi. Bakayım bir.

Bu fiyat çok makul geldi. Bakayım bir.
Bu fiyata kaçmaz bir cihaz. Dolar kaynaklı zamlar yansımadan sipariş verin bence. Aynı özelliklere sahip HP marka bir cihazı bir ay önce 8000 TL'ye aldım. Ve işlemcisinden gayet memnunum. 8 GB RAM de şu anlık yeterli oluyor bana.

Ekran TN mi IPS mi?

Ekran TN mi IPS mi?
Link verdiğim cihaz TN panel. Kağıt üzerindeki özellikleri güzel ama yorumlardaki eleştirileri de okumak lazım.

Benim aldığım cihazı sorarsanız HP 15s eq2005nt model, VA panele sahip. Görüntüsü TN panelden daha iyi. Eğer bulunabilirse bu HP, Acer'den daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…