10.000 TL ofis ve çalışma koltuğu önerisi

Bütçe
10.000
Daha fazla  
Kiloluyum (100+) 175'im. Uygun koltuk arıyorum. Benimle benzer koltuk arayışında olanlar yardımcı olabilir mi?

Ikea markus 8799 tlye dustu ben 2 gun once almistim iade ettim bidaha aldim bu fiyata kaçmaz.

IKEA markus 8799 TL'ye dustu ben 2 gun once almistim iade ettim bir daha aldim bu fiyata kaçmaz.

Ek olarak 5000 TL harcamaya 500 TL magaza ici bakiye veriyor bilginize eger markusun ustune 1200 TL'lik bir ürün daha alirsaniz 10000 TL'ye 1000 TL veriyor ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim.

@Pembe legolas @Bay Onur @Darsiere
Hocam ben markusu denediğimde biraz rahatsız geldi. Malzemenin de gittikçe kalitesizleşmeye başladı diye okudum. Kullanıcılar yapıların rahatsız olduğunu söylemiş. İlk başta bende beğenmiştim ama şu an pek emin değilim. Başka önerileri açığım. Yardımlarınız için teşekkürler...

Hocam adapazarlılarla neden ticaret olmazı öğrendim bugün. Nurus me too için anlaştım biriyle 8bin TL'ye. Tam almak için yola çıkacakken başkasına satacağım dedi. Bunda da bir hayır vardır. Yani ticaret ahlakı diye bir şey tanımıyor bu arkadaş. Alan kişiye hayırlı olsun artık.

Son düzenleme:
Parayı veren düdüğü çalar, ticaret ahlakı diye birşey kalmamış.

Oyuncu koltuğu tarzı seviyormusunuz bilmem ama Zio Venom'a bakabilirsiniz. XL boyutu seçebiliyorsunuz. Sanırsam max 135 kilo destekliyordu.

Ayıp etmiş cidden hocam. Markusu beğenmediseniz diğer çalışma koltuklarının sizi tatmin edeceğini sanmam.

Oyuncu koltuğu olarak Zio Venom kumaş önerebilirim Max 110kg taşıyor. Daha yüksek kapasiteli olan XL versiyonu da var ama o size çok büyük gelebilir.

Parayı veren düdüğü çalar, ticaret ahlakı diye bir şey kalmamış.

Oyuncu koltuğu tarzı seviyor musunuz bilmem ama Zio Venom'a bakabilirsiniz. XL boyutu seçebiliyorsunuz. Sanırsam Max 135 kilo destekliyordu.

Hocam, benim oyuncu koltuklarına pek inancım kalmadı ya. Genelde para tuzağı olurlardı. Şimdi tüm sektör para tuzağı olmaya başladı. Herman miller dışında problemi sıfıra yakın koltuk neredeyse kalmamış. Bürositte de 30.000 üstleri iyi onların da yerine C boyut herman miller alırım. Bu koltuğu nerede deneyebilirim? Merak ettim. Öyle problemi var mı bir araştıracağım. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.

Yaşadığınız şehirde mağazası var mı kontrol edin.

Kocaeli'ndeyim.9.000 TL'ye XL boyut buldum. Lakin Kocaeli'de mağazası yok galiba. Anca MediaMarkt'ta olabilir diye düşündüm. Orada da yok. Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…