10.000 TL okul için laptop önerisi

Dostum selam. Belki önerim sana hatta çoğunuza komik gelebilir ama ben sana iPad almanı tavsiye ederim. Aslında bu önerimin 2 ana sebebi var
1)Uzun ömürlü olması
2)işlevsel olması

7 yıldır iPad Air 2 kullandım. Cihaz hala banamısın demiyor. Ben de eğitimim için cihazı satın aldım. Yeri geldi film video izledim yeri geldi sunum hazırladım yeri geldi dijital not defteri olarak kullandım

IPad'in Pro ve Air modelinin içerisinde M1 işlemci var. Bu işlemci MacBook'larda kullanılıyor ve hakikaten de güçlü bir işlemci. iPad Air şu an Apple Store'da eğitim özel kampanyası ile birlikte 11838TL. Yanında da AirPods 2. Nesil kulaklık hediye.

Belki birçok arkadaş ön yargılı davranıp" adam iPad önerdi yahu😂" diyebilirsiniz ama size tavsiyem IPad'in gücünü incelemeniz olacaktır.

Maalesef piyasa şartlarında 10.000TL'lik bilgisayar çok uzun ömürlü olmuyor. O nedenle iPad önerdim. Benimki sadece naçizane öneridir ama dilersen bilgisayar da alabilirsin :)

Son düzenleme:
10210u gibi zayif bi işlemciye okadar verilmesi mantıklı değil. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1997831939.html

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı