10.000 TL PC önerisi

xkoly

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm benim PC var bu PC'yi 20000'ye satıp üstüne 2000-3000 TL para ekleyip PC almak istiyorum.
Ama 2 tane alacağım çünkü evde abimle beraberiz ve beraber oynamak istiyoruz.
10.000 TL'ye güzel kastirmacak Valorant gibi oyunlarda +200 FPS alabileceğim bir PC var mı?

Selamünaleyküm benim PC var bu PC'yi 20000'ye satıp üstüne 2000-3000 TL para ekleyip PC almak istiyorum.
10.000 TL'ye güzel kastirmacak Valorant gibi oyunlarda +200 FPS alabileceğim bir PC var mı?
Maalesef 10.000 TL yetmez.

Bence bir tane Series S konsol alın 2.el 6-7 bine bulunabiliyor. Bir de ayrıyetten Kalan bütçe ile kaliteli PC toplarsınız. Gamepass Ultimate'de girin efsane oyunlar gelmeye başlayacak. Ben ve kardeşim de bu şekilde oynuyoruz.

Pc hocasi, donanim arşivi gibi youtube kanalları her hafta hazır sistem çıkartıyor onlara bir bakmanızı öneririm 17k lik sistemler 10k civarı satılıyor :)

Örnek olarak video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC hocasi, Donanım Arşivi gibi YouTube kanalları her hafta hazır sistem çıkartıyor onlara bir bakmanızı öneririm 17klik sistemler 10k civarı satılıyor :)

Örnek olarak video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar çok sıkıntı hocam anında alman lazım fiyat bir anda +2000 +3000 oluyor dikkat etmek gerek ben kendimden biliyorum çok fazla yaşadım :)

Bunlar çok sıkıntı hocam anında alman lazım fiyat bir anda +2000 +3000 oluyor dikkat etmek gerek ben kendimden biliyorum çok fazla yaşadım :)
Doğru Hocam bende yaşadım ama arkadaşın söylediği fiyata en makul budur bende zamanında pc hocasından bu fırsata çok ucuza almıştım eğer zamanı bekleyip alırsa onun için en hayırlısı olacağını düşünüyorum :)

Doğru hocam bende yaşadım ama arkadaşın söylediği fiyata en makul budur bende zamanında PC hocasından bu fırsata çok ucuza almıştım eğer zamanı bekleyip alırsa onun için en hayırlısı olacağını düşünüyorum :)

Kesinlikle çok doğru hocam ama tek sıkıntı stoklar anında tükeniyor bu sefer de fiyatları artıyor. Hayırlısı neyse sizin dediğiniz gibi öyle olur umarım :)

Maalesef 10.000 TL yetmez.

Hayır 10.000TL'yi bırak 7-8K'ya bile gayet iyi sistemler toplanabilir (2. el ürünlerde bu sayı 4-5 binlere kadar iner.) İşlemci olarak R5 5500, Ekran kartı olarak RX 580 / GTX 1660 / RX 6000 5000 serisi vb. Anakart olarak MSI A320M Pro kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı