ASUS 27" VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz WQHD G-Sync/FreeSync HDMI DP Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Geriye 10.000 TL para kalıyor. Açıkcası çok kararsızım. Nasıl bir sistem kursam?
R5 3600X işlemci ile ucuzundan RTX 2080'li bir sistem kursam sorun çıkarır mı? Ya da 3700X işlemci ile RTX 2070 Super bir ekran kartı mı tercih etsem?
Açıkcası bu foruma üye olduğumdan beri AMD ekran kartlarından biraz uzaklaştım. Mesela TUF Gaming 5700 XT ekran kartı 3300 TL idi indirimde cesaret edip alamadım. O yüzden biraz daha garantiye kaçıp NVIDIA ekran kartı alıp uğraşmak istemiyorum.
İleriye dönük bir sistem olsun istiyorum. 2*8 GB RAM ve 480-512 GB SSD olsa şimdilik yeter ilerde yükseltebilirim.
Mesela bu kasa bu sistem için yeterli olur mu soğutma güç kaynağı olarak.
Corsair CMK16GX4M2E3200C16 Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 Siyah Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Corsair CMK16GX4M2E3200C16 Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 Siyah Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...