10 bin TL'ye pek güzel Samsung tablet yok açıkçası. Honor pad 9 bakabilirsiniz.Bütçem: 10.000 TL.
Gündelik kullanım aynı zamanda video fotoğraf düzenlemesi ve bazen oyun oynamak için Samsung tablet öneriniz var mı?
Bütçem: 10.000 TL.
Gündelik kullanım aynı zamanda video fotoğraf düzenlemesi ve bazen oyun oynamak için Samsung tablet öneriniz var mı?
Kalem şart değilse kesin olması gerekmiyorsa alınmaz.Galaxy Tab S6 Lite.
Bu bütçeye daha iyisi var hocam honor pad 9 gibi.Galaxy Tab A9 ya da A9+ öneririm ben alalı 3-4 ay oluyor 7.500 liraya almıştım öneririm.
Galaxy Tab A9 ya da A9+ öneririm ben alalı 3-4 ay oluyor 7.500 liraya almıştım öneririm.
15W dolmaz 10W olarak dolar hocam. Mesela 15 W 2 saatte dolduruyorsa 10 W 3 saatte doldurur gibi düşünün.Bende 10W şarj aleti var Oppo telefonun bununla şarj edebilir miyim bu tableti. 15W destekliyor diyor ama. Şarj aleti USB girişli
1k yada daha az eklerim diyosanız bence tab s9 fe en mantıklılardan olacaktır 2-3 arttırırsanız s10 fe de varBütçem: 10.000 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.