Bilgisayar almak istiyorum ve para hazır ama bütceme uygun fiyatlı bilgisayar bulamadım.
Valorant, CS:GO, Raft, The Forest, Left 4 Dead2, ETS 2, GTA 5 ve Genshin Impact.
Bu oyunları kasmadan donmadan oynatacak bilgisayar önerirseniz güzel olur.
Bilgisayar almak istiyorum ve para hazır ama bütceme uygun fiyatlı bilgisayar bulamadım.
Valorant, CS:GO, Raft, The Forest, Left 4 Dead2, ETS 2, GTA 5 ve Genshin Impact.
10k ya 0 sistem toplamak şu zamanda çok zor.Bu yüzden 2. el almanızı öneririm,parça olarak 2. elde amd ekran kartlarının fiyatı gerçekten çok düşük oluyor,mesela rx6600 0 fiyatı şu anda piyasada en ucuz 6.500 tl iken 2. elde 3.200 e bulunabilior.Sistem önerisine gelirsek dediğimgibi EKRAN KARTI rx 6600,İŞLEMCİ ryzen 5 5600 (rekabetçi oyunlar oynuyacağınızdan dolayı belki birkaç üst modeline daha bakabilirsiniz ama 10k bir bütçe için yeterlidir)ANAKART Asus Prime B450M-K,Ram olarak bir marka öneremiyeceyim malesef ama 16 gb yeterli olabilir,GÜÇ KAYNAĞI 650w yeterli olduğunu düşünüyorum.SSD`de de bir marka önermiyeceyim ama 1 tb öneririm çok oyun oynayacağınızdan dolayı.Kasa eğer çok önemli değise sizin için Uzay Sistem yapabilirsiniz.