QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.355 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #11 bdxmrz dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com En ucuz bu var APU. Hocam adam 2. el istemiyor uzatmanın anlamı yok en ucuz APU sistemi atacaksınız. Genişletmek için tıkla... 10K APU sistem mi var? Yok! Boşluk mu atayım adama.
bdxmrz dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com En ucuz bu var APU. Hocam adam 2. el istemiyor uzatmanın anlamı yok en ucuz APU sistemi atacaksınız. Genişletmek için tıkla... 10K APU sistem mi var? Yok! Boşluk mu atayım adama.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #12 turan pınarbaşı dedi: 10K APU sistem mi var? Yok! Boşluk mu atayım adama. Genişletmek için tıkla... " En Ucuz Olanı atın. " yazdım okursanız.
turan pınarbaşı dedi: 10K APU sistem mi var? Yok! Boşluk mu atayım adama. Genişletmek için tıkla... " En Ucuz Olanı atın. " yazdım okursanız.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.355 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #13 bdxmrz dedi: " En Ucuz Olanı atın. " yazdım okursanız. Genişletmek için tıkla... Ben size yazıyor muyum adamın bütçesi 10k diye. Sizde 12K önerdiniz.
bdxmrz dedi: " En Ucuz Olanı atın. " yazdım okursanız. Genişletmek için tıkla... Ben size yazıyor muyum adamın bütçesi 10k diye. Sizde 12K önerdiniz.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #14 turan pınarbaşı dedi: Ben size yazıyor muyum adamın bütçesi 10k diye. Sizde 12K önerdiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum 10k önerdim yazmadım zaten, adamın bütçesine en yakın bu var. Adam 2. el istemiyorum yazmasına rağmen hala 2. el alın diyorsunuz eğer öneriniz yoksa boşa yazmayın.
turan pınarbaşı dedi: Ben size yazıyor muyum adamın bütçesi 10k diye. Sizde 12K önerdiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum 10k önerdim yazmadım zaten, adamın bütçesine en yakın bu var. Adam 2. el istemiyorum yazmasına rağmen hala 2. el alın diyorsunuz eğer öneriniz yoksa boşa yazmayın.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 23 Eylül 2024 #15 Sağ olun hocalarım bu durumda biraz daha bekleyeceğiz malum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.