Anlamayan insanlara çok uyuz olurum, ve en sevmediğim insan türüdür, siz iki avel gibi. Benim söylediğim sistemi önermiyorsun diye o firma batmaz, o sistemi alacak kişiler 'Çılgın Nomad hocamız önermedi asla almamalıyız

' demez, siz ikiniz benim ne dediğimi anlamayacak kadar kendinizi bu işe kaptırmışsınız. Arkadaşın 10.000₺ bütçesi var ben ona bir sistem önerdim almayabilirdi, sen gelip hemen cevaplama gereği duydun çünkü boş beleş işler peşindesin. O alacak arkadaş zaten buradaki tavsiyeleri değerlendirip ona göre yol izler, sürekli bana laf yetiştirmeye çalışacağına arkadaşa yardımcı ol. Zaten olmuşsunuz, o da seçimini yapar alır. Ben sana 1.800-2.000₺ çöpe atmak çok keyifli mi dedim? Nerden uyduruyorsun bunları? Zaten arada o kadar fiyat farkı bile yoktu şuan dolar kuru sebebiyle öyle bir fiyat çıkmış olabilir normal bir durum. Yahu tamam sen haklısın yinede! Şirket açtığın zaman (Böyle gidersen olmaz) sattığın malzemenin gelişi 3.5 ise 6 liradan verirsin, veyahut 5 liradan verirsin Phoenix'te bir firma, şirket, dükkan, esnaf konumunda olduğu için fiyat farkı olacaktır. Anladınız mı? Pek sanmıyorum.