10.000 TL Sistem Önerisi

Buyur kardeşim hem GTX 1080 hem de önümüzdeki 7-8 yılı garanti rahat götürücek sistem.

7-8 yılı 5 tane 1080 taksan bile götürmez.

Alacağın sistem ile ne yapacaksın net bilgi verirsen millet ona göre yardımcı olmaya çalışır çizim mi yapacaksın oyun mu oynayacaksın oyun oynayacaksan beklentilerin neler? Ayrıca sana yardım etmeye çalışanlara ukalalık yapmamanı tavsiye ediyorum. Heleki msidan daha güçlüsü müçlüsü diyecek kadar bilgin yoksa burdaki insanlara ihtiyacın var. Hazine mi buldun diyorlarsa sanane arkadaşım param var diyeceksin yardım etmiyorsa etmeyecek.

Oyun oynayacağım ve dediğim gibi ilk kez topluyorum lütfen yardım edin.

Oyun oynayacağım ve dediğim gibi ilk kez topluyorum lütfen yardım edin.
Şimdi, böyle bir bütçeye kesinlikle X99 gitmeli, belki ileride SLI yaparsın felan. Neyse başlıyorum:

İşlemci: İ7 6800K
Anakart: ASRock X99 Taichi
RAM: Corsair Vengeance LPX 32 (4x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming
HDD: Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 850 Evo 500 GB
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom A10
Kasa: Corsair Obsidian 750D
Güç Kaynağı: Aerocool Strike-X 80+Gold 1100 W
Monitör: Philips 272B4QPJCB-00 2560x1440
Toplam 10.090 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

Kardes bende yakin zamanda topladim sistemi [Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem bunun gibi bir sistem hosuna gidermi? 10.000TL'lik sistem derken de diger bütün cevre bilesenler icindemi (masa,sandalye, klavye, mouse,kulaklik,...gibi) ?

Hocam o kadar paran varsa Her şeyin en iyisini al. Öneri beklemeye gerek yok. Umarım bir önceki 10.000 TL konusuna özenip bu konuyu acmamissindir. Kimseyi de takma. Toplamiyorsa toplamasın. Bu forumda kaç tane moderatör var. Onlar herhangi bir yanlışlık var ise inceler zaten. Başka konularda İ5 6098p alacak adama illa 6600 almalısınız diyen adamlar burada paradan kısmak için mücadele ediyorlar.

Fazlasıyla yeterli bir sistem birde ekran kartını G1 Gaming yerine Xtreme Gaming yaparsan tamamdır. Uzun bir süre güncelliğini koruyacak bir sistem toplanmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…