Rampage'in boş kasaları gayet iyidir burada marka bağımlılığı yapmanın alemi yok ekipman ve PSU'ları kalitesiz ona eyvallah ama Thermaltake Corsair gibi markalarda aynı büyüklükteki kasalar 2 katı fiyata satılıyor. Boş Rampage kasasının içine kaliteli bir güç kaynağı ve fan tak mis gibi kullan.
Rampage'in boş kasaları gayet iyidir burada marka bağımlılığı yapmanın alemi yok ekipman ve PSU'ları kalitesiz ona eyvallah ama Thermaltake Corsair gibi markalarda aynı büyüklükteki kasalar 2 katı fiyata satılıyor. Boş Rampage kasasının içine kaliteli bir güç kaynağı ve fan tak mis gibi kullan.
Tamam o zaman ya 2.el ekran kartı ile birlikte bana 10.847 TL'ye geliyor bence sistem güzel ama arkadaşın dediği şu RTX ampere kartları da bekliyim. Aybarss sanada çok teşekkür ediyorum ilginden dolayı.
Tamam o zaman ya 2.el ekran kartı ile birlikte bana 10.847 TL'ye geliyor bence sistem güzel ama arkadaşın dediği şu RTX Ampere kartları da bekleyeyim. Aybarss sanada çok teşekkür ediyorum ilginden dolayı.
Rampage ürünlerinin kaliteli olduğu algısı en başından yanlıştır Rampage Çin üzerinden ürün getirip marka basan bir firmadır. Ürünleri kendi yapmıyordur ve ithal ettikleri markalar merdiven altı markalardır.