Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 18 Mayıs 2020 #81 Bronze sertifikalı Corsair PSU varken neden bunu tercih ettiniz ki?
G Göktuğ Özaltın Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 55 18 Mayıs 2020 #82 Silinen üye dedi: Bu da iyi bir PSU Genişletmek için tıkla... Ben kaç W olduğunda bakmadım hiç senin söylediğinin gittim 750 yerine 700 lüğünü sipariş etmişim napayım iptal edeyim mi 700'lük işimi görür mü? Şimdi Öyle bir Dediniz ki iptal edip corsairı alıcam Silinen üye dedi: buda iyi bi psu Genişletmek için tıkla... iptal edeyim mi siparişi ? Ericc dedi: Bronze sertifikalı Corsair PSU varken neden bunu tercih ettiniz ki? Genişletmek için tıkla... Batuhan senin söylediğin 650W Corsair PSU'yu aldım sistemi taşır değil mi bir sorun olmaz. Son düzenleme: 19 Mayıs 2020
Silinen üye dedi: Bu da iyi bir PSU Genişletmek için tıkla... Ben kaç W olduğunda bakmadım hiç senin söylediğinin gittim 750 yerine 700 lüğünü sipariş etmişim napayım iptal edeyim mi 700'lük işimi görür mü? Şimdi Öyle bir Dediniz ki iptal edip corsairı alıcam Silinen üye dedi: buda iyi bi psu Genişletmek için tıkla... iptal edeyim mi siparişi ? Ericc dedi: Bronze sertifikalı Corsair PSU varken neden bunu tercih ettiniz ki? Genişletmek için tıkla... Batuhan senin söylediğin 650W Corsair PSU'yu aldım sistemi taşır değil mi bir sorun olmaz.