luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 adnan.mihci dedi: Anlamanız gereken bir şey yok 11400F bu bütçe de en iyisi Ryzen daha iyi neden olsun. Genişletmek için tıkla... İşte neye göre iyi onu anlamadım ne olursa işlemci iyi oluyor
adnan.mihci dedi: Anlamanız gereken bir şey yok 11400F bu bütçe de en iyisi Ryzen daha iyi neden olsun. Genişletmek için tıkla... İşte neye göre iyi onu anlamadım ne olursa işlemci iyi oluyor
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #12 luanq dedi: İşte neye göre iyi onu anlamadım ne olursa işlemci iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Çekirdek sayısı çekirdeğin gücü GHz gibi etkenlerden bu 11400F işlemcisinde Ryzen işlemciye göre daha üstün.
luanq dedi: İşte neye göre iyi onu anlamadım ne olursa işlemci iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Çekirdek sayısı çekirdeğin gücü GHz gibi etkenlerden bu 11400F işlemcisinde Ryzen işlemciye göre daha üstün.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 luanq dedi: İşlemcinin iyi olduğunu nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... İnternetten benchmark testlerine bakabilirsiniz.
luanq dedi: İşlemcinin iyi olduğunu nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... İnternetten benchmark testlerine bakabilirsiniz.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #14 adnan.mihci dedi: Çekirdek sayısı çekirdeğin gücü GHz gibi etkenlerden bu 11400F işlemcisinde Ryzen işlemciye göre daha üstün. Genişletmek için tıkla... Ghz yüksek olursa işlemci iyi mi?
adnan.mihci dedi: Çekirdek sayısı çekirdeğin gücü GHz gibi etkenlerden bu 11400F işlemcisinde Ryzen işlemciye göre daha üstün. Genişletmek için tıkla... Ghz yüksek olursa işlemci iyi mi?
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #15 luanq dedi: GHz yüksek olursa işlemci iyi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece GHz bakarak iyi denilemez dostumda biraz etkisi var.
luanq dedi: GHz yüksek olursa işlemci iyi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece GHz bakarak iyi denilemez dostumda biraz etkisi var.